دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با خیّر سلامت

۰۱ مهر ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۲ کد : ۴۶۰۹۹ اخبار اصلی
دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با خیّر سلامت

خیّرین از دغدغه مندترین افراد در حوزه سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با حاج محمد حسینی، خیّر حوزه سلامت به منظور پاسداشت زحمات در افتتاح مرکز تخصصی دیالیز حضرت فاطمه زهرا (س) و پیگیری امور این حوزه دیدار کرد. به گزارش وب دا مرکزی، در این نشست که با حضور خیّر نیک اندیش سلامت حاج محمد حسینی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، معاون توسعه، مشاور رییس دانشگاه در حوزه مشارکت های اجتماعی، مدیر مجتمع آموزشی درمانی امیرالمومنین (ع) و رئیس اداره پرستاری برگزار شد؛ در خصوص موانع و مسائل موجود در مرکز تخصصی دیالیز حضرت فاطمه زهرا (س) اعم از تامین نیرو، پیگیری امور بیمه ای، افزایش تعداد دستگاه های دیالیز و ... بحث و تبادل نظر شد. دکتر امانی در این نشست ضمن تقدیر از زحمات، فعالیت ها و مشارکت های خیّرین، گفت: خیّرین از دغدغه مندترین افراد در حوزه سلامت هستند که با مشارکت همه جانبه خود، دانشگاه را در جهت ارتقا و توسعه هرچه بهتر خدمات، حمایت می کنند. وی افزود: امیدواریم با همدلی و همیاری خیرین بتوانیم گام های موثری در جهت پیشبرد اهداف حوزه سلامت و ادامه خدمت رسانی به مردم در این عرصه برداریم. گفتنی است مرکز تخصصی ۴۴ تختخوابی دیالیز حضرت فاطمه زهرا (س)، یکی از بزرگترین مراکز دیالیز غرب کشور، در ۳ طبقه و با متراژ ۵ هزار مترمربع به همت خیر نیک اندیش سلامت «حاج حبیب ا... حاج محمد حسینی» و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی اراک در دوم تیرماه ۱۴۰۳ افتتاح و به بهره برداری رسید.

کلیدواژه‌ها: خیر حوزه سلامت مرکز تخصص دیالیز حضرت فاطمه زهرا(س)