نقش بنگاه‌های اقتصادی در توسعه نظام سلامت استان قم

۳۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۱ کد : ۴۵۴۶۶ اخبار اصلی
نقش بنگاه‌های اقتصادی در توسعه نظام سلامت استان قم

دکتر فتح آبادی مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک درجلسه هماهنگی و برنامه ریزی برای تقویت نقش بنگاه های اقتصادی استان قم در ارتقای نظام سلامت این استان گفت: شهر قم از ظرفیت های قابل توجه اقتصادی و مشارکت مردمی برخوردار است و با هماهنگی با بنگاه‌های اقتصادی می تواند در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی ازاین ظرفیت برای ارتقای حوزه بهداشت و درمان شهر مقدس قم بهره گرفت. دکتر فتح آبادی دبیر کمیته ملی مسئولیت پذیری اجتماعی وزارت بهداشت، از این جلسه که در محل دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شده بود ، نحوه فعال سازی کمیتهCSR و راهکاری های اجرای دستورالعمل و شرح وظایف آن دانشگاه و سایر دستگاه های اجرایی استان قم را تبیین نمود. ایشان در پایان، آمادگی دانشگاه علوم پزشکی اراک برای انتقال تجارب و ارائه دانش مسئولیت پذیری اجتماعی را اعلام نمود.

کلید واژه ها: مسئولیت پذیری اجتماعی بنگاه های اقتصادی استان قم

نظر شما :