تقدیر از خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک

۱۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۶ کد : ۴۴۵۱۲ اخبار اصلی
تقدیر از خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک

در آئین افتتاح پروژه های بزرگ سلامت استان مرکزی، از خیرین نیک اندیش سلامت تقدیر به عمل آمد. تمام دارایی ها و داشته های انسان از پروردگار است، خوشا به حال آن کسی که خداوند او را برگزید تا واسطه ای باشد برای کمک رساندن به بندگان خدا. خدمتگزاری صادقانه و خالصانه و نوای پر مهر و فیض خیرین ارجمند؛ در امر ساخت و تجهیز بیمارستان های شهرستان اراک تا ابد در ذهن و قلب مردم به یادگار خواهد ماند. گفتنی است در این مراسم از محمدمهدی همتی رییس مجمع خیرین بیمارستان آیت الله خوانساری، خانواده نیک اندیش رضایی آشتیانی بانی ساخت بیمارستان فوق تخصصی زنان و زایمان و حاج حبیب ا... حاج محمد حسینی خیر نیک اندیش مرکز دیالیز حضرت فاطمه زهرا(س) با اهدا لوح قدردانی شد.

کلید واژه ها: تقدیر از خیرین نیک اندیش دانشگاه علوم پزشکی اراگ افتتاح بیمارستان سینا رضائی آشتیانی افتتاح فاز سوم بیمارستان خوانساری