افتتاح مرکز تخصصی دیالیز حضرت فاطمه زهرا (س)

۱۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۶ کد : ۴۴۵۰۸ اخبار اصلی
افتتاح مرکز تخصصی دیالیز حضرت فاطمه زهرا (س)

مرکز تخصصی ۴۴ تختخوابی دیالیز حضرت فاطمه زهرا (س)، به همت خیر نیک اندیش سلامت و با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی اراک به چرخه خدمت رسانی به مردم استان مرکزی وارد شد. به گزارش وب دا مرکزی، آیین افتتاح مرکز تخصصی دیالیز حضرت فاطمه زهرا (س)، با حضور دکتر داوود منظور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، دکتر سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی، دکتر علیرضا امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک و سایر مسئولان استانی و دانشگاهی برگزار شد. گفتنی است مرکز تخصصی ۴۴ تختخوابی دیالیز حضرت فاطمه زهرا (س)، یکی از بزرگترین مراکز دیالیز غرب کشور، در ۳ طبقه و با متراژ ۵۰۰۵ مترمربع به همت خیر نیک اندیش سلامت «حاج حبیب ا... حاج محمد حسینی» و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی اراک در دوم تیرماه ۱۴۰۳ افتتاح و به بهره برداری رسید.

کلید واژه ها: خیر اندیش سلامت مرکز خیرساز دیالیز امیرالمومنین(ع) دیالیز حضرت فاطمه الزهرا(س)