چهارمین مجمع سلامت شهرستان زرندیه برگزار گردید.

۰۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۷ کد : ۲۳۶۳۴ اخبار اصلی
چهارمین مجمع سلامت شهرستان زرندیه برگزار گردید.

چهارمین مجمع سلامت شهرستان زندیه با موضوع "خود مراقبتی آری، خود درمانی هرگز" روز سه شنبه تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۵ با حضور فرماندار شهرستان،مسئولین شهرستانی،مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اراک و دانشکده علوم پزشکی ساوه،کارشناس امور اجتماعی و فرهنگی استانداری برگزار گردید.

فرماندار شهرستان زرندیه گفت: خود درمانی و مصرف خودسرانه دارو تهدیدی برای نظام سلامت است و در مقابل خودمراقبتی موجب حفظ و ارتقای سلامت جامعه می‌شود‌.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: سلامت یک مقوله منحصر به وزارت بهداشت نیست. همه مردم، ادارات و دستگاه ها باید در حوزه سلامت مشارکت داشته باشند.
مسئول مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک اشاره نمود: مغفول ماندن پیوست سلامت در صنایع و شرکت‌ ها از نظر جنبه های زیستی و بهداشتی باید مورد توجه قرار گیرد.
امینی اضافه کرد: لازمه تحقق اهداف سلامت تقویت نیروهای مردمی با استفاده از ظرفیت خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان می باشد. ایشان بر ایجاد این ساختار در شهرستان زرندیه تاکید نمودند.

کلیدواژه‌ها: اموراجتماعی اراک چهارمین مجمع سلامت شهرستان شهرستان زرندیه