برگزاری نشست توجیهی کارشناسان حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی و کارشناس حوزه سلامت دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری با رئیس شبکه بهداشت و درمان و فرماندار شهرستان فراهان.

۰۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۲ کد : ۱۸۸۷۳ اخبار اصلی

در ادامه ارزیابی حوزه اجتماعی شبکه بهداشت و درمان و به منظور تقویت جلسات و کمیته های حوزه سلامت شهرستان در طی دو جلسه مجزا در محل فرمانداری و شبکه بهداشت و درمان برگزار و مقرر گردید موضوعات مرتبط با این حوزه در دستور کار قرار گیرد .

در این جلسه توضیحات لازم در ارتباط با اهمیت خانه مشارکت مبنی بر افزایش سطح سواد سلامت،حمایت های اجتماعی،سلامت فردی و کسب دانش مفید و مرتبط با موضوع سلامت که از مهم ترین مزایای ایجاد و راه اندازی خانه های مشارکت مردم در سلامت هستند داده شد.