۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۵ کد : ۱۵۴۹۷ اخبار اصلی

نشست مجمع خیرین سلامت بیمارستان آیت اله خوانساری اراک با سازمان صنعت معدن و تجارت استان و همزمان رونمایی از ۳۰ عدد کپسول ۴۰ لیتری اکسیژن با ارزش ۲/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال توسط شرکت زر معدن اختران و مراسم تقدیر از خیرین نیکو اندیش در راستای هدف های این مجموعه، با حضور مهندس جعفری رئیس سازمان صمت استان، دکتر جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، ابدال مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان، همتی رییس مجمع خیرین بیمارستان، مسئولین مرکز آموزشی و درمانی آیت ا... خوانساری ودیگرمدیران مربوطه برگزار شد.
 شایان ذکر است ۲۰ عدد کپسول ۴۰ لیتری دیگر با هماهنگی سازمان صمت استان توسط شرکت املاح معدنی ایران نیز در راستای تامین اکسیژن بیماران بستری مبتلا به کرونا ویروس در مراکز بهداشتی و درمانی به دانشگاه علوم پزشکی اراک اهداء شد.
در پایان با اهداء لوح سپاس از خیرین ارجمند حوزه سلامت:
شرکت معدنی املان ایران
شرکت زر معدن اختران